Afdrukken
Hits: 28127

Start op 5 februari en 11 maart Puppy's welkom vanaf 8 a 9 weken! Een overzicht van alle les data vindt u in Agenda. Wilt u graag inschrijven voor een Puppycursus dat kan via Inschrijven Puppycursus. Eerst even komen kijken? U bent van harte welkom!

 

De Puppycursus kost € 92,50 en bestaat uit:

Puppy's zijn welkom vanaf ongeveer 8 à 9 weken. Indien puppy's met 6 weken hun 1ste enting hebben gehad, zijn ze 10 dagen later al voldoende veilig om aan de socialisering te beginnen en dus kunnen ze veilig vanaf 8 à 9 weken met een puppycursus starten.

De trainingen vinden plaats op het trainingsveld bij sporthal Daalhof.

Honden ouder dan 6 maanden worden alleen toegelaten tot de Puppycursus indien ze normaal sociaal reageren ten opzichte van andere honden, mensen en kinderen. Is dit niet het geval dan is privébegeleiding een mogelijkheid. Graag willen we voordat een hond ouder dan 6 maanden naar de cursus komt eerst even kennis maken met deze hond, zodat we er zeker van zijn dat de hond in de juiste cursus wordt ingedeeld.

Familieleden en kinderen zijn van harte welkom in de les, mits het de cursus niet stoort.

 

Lesprogramma Puppycursus

Verdeeld over 8 praktijklessen zullen de volgende oefeningen aan bod komen:

Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het gedrag van uw hond ten op zichten van andere honden, mensen en kinderen.

 

Belangrijke Tips

Geef de hond geen avondmaaltijd voor aanvang van de les. Er zijn honden die niet zo lang zonder eten kunnen en daar ziek van worden. Wilt/moet u toch eten geven dan hooguit 10% van de maaltijd. Een hongerige hond zal veel beter zijn best doen voor een beloning (voer).

Laat uw hond goed uit voordat u naar de les komt!

Kom op tijd, dat is rustiger voor de hond maar ook voor uzelf, maar niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les.

Draag tijdens de les gemakkelijke schoenen en houdt er rekening mee dat uw kleding afhankelijk van het weer vuil of nat kan worden.

Wat heeft u nodig:

 

Wanneer kan uw hond niet meetrainen

Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te maken. Omdat zieke honden nu eenmaal rust nodig hebben en daarom niet getraind kunnen worden gelden bij onze hondenschool de volgende regels.

Meetrainen kan helaas niet indien uw hond:

Heeft uw hond één van de bovenstaande klachten dan is ook een bezoek aan uw dierenarts zeer aan te raden!

 

Bij welk weer gaat de les niet door?

Kijk voor meer informatie bij Weer of geen Weer?